3EGolf
Image default
Kinderen

In de online babywinkel kun je een BIBS speen kopen van de beste natuurlijke materialen

Voor een pasgeborene wil je enkel het allerbeste. Het is al heftig genoeg om ineens met de buitenwereld om te moeten gaan, daarom is het belangrijk dat deze buitenwereld zo vriendelijk mogelijk is. Het leven van een baby of jong kind wordt er in ieder geval veel makkelijker op met een BIBS speen. Deze is gemaakt van natuurlijk rubber, een materiaal dat flexibel is en lekker aanvoelt waardoor het de zuigreflex van het kind stimuleert. Daarnaast is het 100% veilig omdat het materiaal non-toxisch is en je het gemakkelijk kunt reinigen. Je kunt een BIBS speen kopen in de online babywinkel van Ikenmijnmama.

Verschillende mogelijkheden

Als je een BIBS speen wilt kopen in de online babywinkel dan moet je wel weten welke speen je precies nodig hebt. Deze spenen worden gemaakt in drie verschillende maten: maat één voor baby’s van nul tot zes maanden, maat twee voor baby’s van zes maanden tot anderhalf jaar en maat drie voor kinderen van anderhalf jaar en ouder. Naast verschillende maten zijn er ook allerlei verschillende kleuren beschikbaar. BIBS maakt spenen en fopspenen, die allebei heerlijk aanvoelen en niet zullen irriteren in de mond van het kind. Je kunt het geheel compleet maken met een vrolijk speendoekje of één van de speenkoorden.

Bestel een geweldig cadeau in de webshop 

Misschien wil je in plaats van een BIBS speen een ander leuk kraamcadeau kopen. De online babywinkel van Ikenmijnmama heeft een breed assortiment aan producten in de aanbieding die handig zijn tijdens de zwangerschap en gedurende de eerste jaren van een kind. Je kunt er bijvoorbeeld terecht voor praktische zaken, zoals een wieg en andere meubels, een borstkolf, een autostoeltje of een wikkeldeken. Daarnaast verkopen ze ook een heleboel leuke cadeaus, zoals kleding, speelgoed en speciale borden en andere keukenspullen voor kinderen. Op de website vind je alle nodige informatie over verschillende producten en je kunt zonder problemen bestellen vanaf je telefoon of computer.

3eGolf.nl