3EGolf
Image default
Banen en opleidingen

In welke branche kun je de beste banen vinden? Je leest het hier

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of ben je net afgestudeerd en ben je benieuwd waar je het beste op zoek kunt gaan voor een baan? Hieronder vind je de beroepen waar de meeste vraag naar is, dus de baankansen zijn erg goed en wellicht ook goede vooruitzichten voor de toekomst. Dit betekent ook wel dat er meer vacatures zijn dan geschikte medewerkers, kansen genoeg dus! Werkgevers hebben honger naar mensen hier, dus de kansen op werk zijn hier enorm. Des te meer reden dus om je een te oriënteren in de volgende branches!

Waarom deze branches?

Veel industrieën zullen in de toekomst van inhoud veranderen. Veranderingen in het werk als gevolg van industrieën, wat betekent dat we niet weten wat alle transacties over deze toekomst eruit zien. Echter betekent dit ook dat er ook weer nieuwe banen zullen ontstaan. Dit zorgt natuurlijk weer voor baankansen. Dit is de afgelopen jaren vooral het geval geweest bij ict banen. Door de vele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ict banen zijn er vele nieuwe functies bij gekomen. Ben jij erg geïnteresseerd in ict banen? Dan is het zeker de moeite waard om eens op deze branche te oriënteren. Dit geldt ook voor banen binnen de bouw. Je kunt bij deze branche denken aan functies als projectleiders bouw, bodemkundig onderzoekers, steigerbouwers, dakdekkers, glaszetters en onderhoudsschilders. Genoeg keus dus als je een beroep in de bouw ziet zitten!

Een groot aanbod aan banen

Naast branches als ict en de bouw zijn er gelukkig nog veel meer branches waar veel kansen te vinden zijn. Het aanbod voor geschoolden tot en met MBO niveau 2 is bovendien zeer gevarieerd. Er is met name vraag naar schoonmakers, bijvoorbeeld in hotels of kantoren, vrachtwagenchauffeurs – of laders, sportcoaches – en instructeurs en inpakkers. Op HAVO-, VWO- en MBO-niveau is er veel vraag in de technische en commerciële sector. Hierbij kun je denken aan banen als installateurs van industriële – of landbouwmachines, commercieel telemarketeers, installateurs van elektrische apparatuur en vertegenwoordigers. Op hbo- of wo-niveau is er vraag naar beroepen binnen marketing en finance. Hierbij kun je denken aan beroepen als softwareontwikkelaars, specialisten op het gebied van reclame en marketing, bedrijfs – en organisatieanalisten en leidinggevende functies op gebied van informatie – en communicatietechnologie.

https://www.ictvacatures.me/
3eGolf.nl