3EGolf
Image default
Marketing

Zichtbaarheid in Google; Zelf doen of uitbesteden?

Ieder bedrijf wil in deze tijd zichtbaar zijn op Google. Toen ik 5 jaar geleden in de online marketing branche begon was het nog nodig om uit te leggen dat het belangrijk is om beter gevonden te worden in Google en dat het zelfs heel veel geld kan opleveren, maar tegenwoordig hoe je dat een ondernemer echt niet meer uit te leggen! Maar kan je ook zelf je website hoger in Google krijgen?

Wanneer kan ik zelf mijn website hoger in Google Krijgen?

Heb je zelf geen idee waar je kan beginnen en hoe je het zou moeten doen, dan is het niet aan te raden om volledig zelf je vindbaarheid te gaan creëren. Maar ja iedereen is toch ook ergens begonnen, dus waar begin je? Ik zou adviseren om samen te gaan werken met een bureau, daarnaast cursussen te volgen op het gebied van SEO en SEA en dan proberen zoveel mogelijk te leren terwijl je zoekmachine marketing bureau het voortouw laat nemen.

Mocht je wel genoeg kennis hebben, dan kan je het uiteraard zelf op pakken, alleen zorg wel dat je qua kennis up-to-date blijft aangezien het wereldje continu veranderd.

Naast kennis is het ook wel belangrijk om genoeg tijd te hebben om het zelf op te pakken. Wat ik vaak zie is dat er grote kansen blijven liggen en niet omdat de partij niet weet wat ze doen, maar juist omdat er te weinig tijd is om goed te presteren. In dit geval verlies je posities en is dit gewoon zonde.

Waarom je marketing uitbesteden?

Er zijn een aantal hele goede redenen om je marketing uit te besten aan een bedrijf die ervoor kan zorgen dat je website hoger in google komt. We sommen ze op:

–       Een zoekmachine marketing bureau houd zich dagelijks bezig met je posities

–       Je houdt zelf tijd over

–       Heb je geen kennis, dan heb je die van je bureau

–       Je hoeft niet te investeren in personeel

–       Je eigen marketingafdeling alleen dan een heel stuk voordeliger

Zoals je kan zien zijn er genoeg redenen te verzinnen!

https://allinone-media.nl/

Gerelateerde artikelen

Wie kan jouw bedrijf helpen groeien?

De digitale etalage

Zoekmachineoptimalisatie uitbesteden?

3eGolf.nl