3EGolf
Image default
Dienstverlening

Prachtige snijbloemen voor de groothandel

Het kweken van snijbloemen voor uw groothandel gebeurt bij kwekerij Van de Werken Lisianthus BV. Deze kwekerij richt zich op het kweken van de lisianthus, een charmante bloem die in elk boeket kan. De bloem is er in meerdere kleuren verkrijgbaar en heeft fijne, zachte bladeren. De bloem wordt in een kas gekweekt en daarna getransporteerd naar verschillende groothandels. Wilt u deze bloemen ook? Dan kunt u ze makkelijk bestellen, waarna ze bij u geleverd worden. In heel Nederland, en zelfs in Duitsland, worden de snijbloemen bezorgd.

Het kweekproces van de snijbloemen voor de groothandel

Al voordat de bloemen geplant worden, wordt er voorbereid op het kweken. Eerst wordt de grond bewerkt zodat er geen schadelijke ziektes kunnen ontstaan bij de bloemen. Als de grond gezond is, worden de snijbloemen dat ook. Wanneer de grond bewerkt is, worden de bloemen geplant. Elke bloem is tien centimeter van de andere bloemen verwijderd. Ze krijgen hun eigen ruimte om te groeien. Het duurt tien weken totdat de lisianthus uitgegroeid is tot een prachtige bloem.

De verschillende bloemen

Elke bloem die kwekerij Van de Werken kweekt is een lisianthus, maar er zijn alsnog verschillende soorten. De kleuren verschillen, waardoor de bloemen allemaal een eigen karakter hebben. Van de Werken biedt negen verschillende kleuren aan. U kiest zelf de kleur van de snijbloemen voor uw groothandel. Neem een kijkje op de website van de kwekerij en bekijk hoe de verschillende bloemen eruitzien. Wilt u wit, of liever rood? Roze of paars? Alles is mogelijk.

Het leveren van de bloemen

Met vrachtwagens van de kwekerij zelf worden de bloemen geleverd. Deze vrachtwagens rijden dagelijks naar verschillende groothandels, en het is dus nooit een probleem om ook uw groothandel zo snel mogelijk te voorzien van verse snijbloemen. U geeft uw adres op en de chauffeur weet zeker uw locatie te vinden.

https://vdwerkenlisianthus.nl/
3eGolf.nl