3EGolf
Image default
Dienstverlening

Smoothie catering door heel Nederland

Als we terugblikken op 2019 en het begin van 2020 kunnen we wel stellen dat we door heel Nederland hebben gestaan met onze mobiele smoothiebarren. We zijn zelfs voor het eerst de grens over geweest om op de Fashion beurs in Berlijn smoothies te maken. En we hebben onze eerste buitenlandse opdrachtgever mogen verwelkomen; Maersk uit Denemarken.

 

Met Shakes on Wheels richten wij ons voor 100% op gezonde fruitige catering. Meestal worden wij geboekt met één van onze smoothiebarren. Maar steeds vaker worden we ook geboekt voor vers fruit, mocktails en juices. Ook hebben we dit jaar met regelmaat de smoothie catering verzorgt met een bar van de klant. Ook hier blijken we prima uit de voeten te kunnen.

 

Naast de smoothiebarren doen we dus ook steeds vaker juicebarren. Over het verschil tussen smoothies en juices heeft Maurits onlangs een blog geschreven. Een mobiele juicebar kunnen we op verschillende manieren invullen. We maken de juices en schenken deze direct uit. We maken van onze juicebar een juice mix bar waar we alle smaken sap apart juicen. Deze juices doen we in glazen flessen met cocktailtuit. We zetten de uiteindelijke juice voor de klant z’n neus in elkaar op een echte cocktail manier.

 

Ondertussen worden alle juices achter de bar ook vers bereid, voordat we ze overgieten in de mix flessen. Tussendoor staan de flessen juice in twee grote champagnekoelers op ijs. Geen compromissen op het gebied van kwaliteit dus. Het plezier van een cocktailbar, de gezondheidsvoordelen van een juicebar.

 

Naast de juice mix bar hebben we ook ons juice laboratorium. Achter de bar maken we alle juices vers klaar en vervolgens mixen en experimenteren we hiermee met al onze laboratorium spullen. Om het af te maken serveren we uit in reageerbuisjes. Nieuwsgierig hoe dit er allemaal uitziet? Op onze instagram posten we onze mooiste foto’s!

 

We hebben dit jaar ook een aantal mooie cocktailbarren (0%) mogen verzorgen. Vaak bij feestelijke vieringen of openingen, waar mensen niet alleen alcohol wilde serveren, maar toch iets feestelijks voor de niet drinkers wilde serveren.

 

Het leuke van dit werk is dat we echt door heel Nederland komen. Van een drie daagse beurs in Zeeland tot de RAI in Amsterdam en bijvoorbeeld de andere kant op richting Deventer. Onze smoothie barren op iedere locatie krijgen is de uitdaging die dit werk zo leuk maakt.

Omdat Corona dit jaar natuurlijk het nodige veranderd heeft zijn wij ons extra gaan focussen op het bezorgen van smoothies dmv onze smoothie catering. Op deze manier leveren we de smoothies op gepaste afstand gekoeld af bij jouw organisatie!

http://shakesonwheels.nl
3eGolf.nl