3EGolf
Image default
Horeca

Smoothiebar huren

Zit je te denken aan lekkere smoothies op het werk voor deze warme periode?

Ter verfrissing kun je denken aan lekkere zomerse smoothies met rood fruit, groente en extra gezondheidsboosters, zoals gember, kurkuma en bijvoorbeeld rode peper.

Alleen, hoe ga je deze zelf maken zonder dat het veel tijd kost en een enorme kliederboel wordt? Dat wordt veel werk! Overweeg dan eens het huren van een professionale smoothiebar of smoothista (het smoothie equivalent van een barista) bij jou op locatie. Hoe gaaf is het als de smoothies vers worden bereid én gelijk worden genoten?

Zo’n smoothiebar brengt natuurlijk gelijk een tropische sfeer op locatie. Als je zo een bar huurt dan krijg je er altijd charmante bartenders bij die alles professioneel en hygiënisch bereiden. Dat trekt altijd de aandacht! Daarna worden de smoothies en/of verse juices (sappen) geserveerd met een kleurrijke en vrolijke opmaak. Deze smoothies zijn échte eyecatchers!

De investering voor een verfrissende en professionele smoothiebar op locatie vind je via smoothies op je werk. Deze ondernemers praten je graag bij op het gebied van de nieuwste en hipste smoothies. Het volledige assortiment staat op hun overzichtelijke website. Naast de smoothies bieden zij ook detox juices én een heuse smoothiefiets aan, zodat jouw collega’s zelf het fruit kunnen persen! Het is altijd een geweldig gezicht om samen met collega’s te werken aan de ingrediënten die vervolgens gebruikt worden in de gezonde smoothies en juices.

Het concept heeft een minimum van ongeveer vijftig personen. Shakes on wheels werkt landelijk en heeft zelfs klanten in België! Check gelijk hun website en laat je verrassen door kleurrijke, gezonde en innovatieve smoothies! Het is echt weer eens wat anders om deze entrepreneurs in je bedrijf over de vloer te krijgen. Maar wees snel, want deze Utrechtse ondernemers timmeren hard aan de weg en zijn dus altijd snel volgeboekt!

https://smoothiesopjewerk.nl/
3eGolf.nl