3EGolf
Image default
Sport

Sportbekers en andere prijzen met een persoonlijk tintje!

Mensen zijn van nature competitief ingesteld. Of het nu om werk gaat of sport, of waar we naartoe op vakantie gaan, we hebben de neiging om anderen af te troeven. Sportwedstrijden zijn hier het perfecte voorbeeld van. Iedereen wil de kampioensschaal, sportbeker of medaille mee naar huis nemen! Daarbij geldt, hoe leuker of mooier de prijs, des te feller de onderlinge competitie. Een mooie prijs zoals een gedetailleerd afgewerkte sportbeker of een gepersonaliseerde medaille is bovendien een mooie eyecatcher en reflecteert de prestatie die de atleet of het team geleverd heeft.

Hoe je sportbekers personaliseert

Sportbekers vallen niet alleen op de uitreikingstafel op maar worden door de winnaar ook thuis trots tentoongesteld. Een persoonlijke boodschap geeft de prijs dan een extra lading. Als organisator spreek je vaak een paar worden bij de prijsuitreiking. Probeer deze samen te vatten in een persoonlijk boodschap van een enkele zin en laat deze op de marmeren voet of in het metaal van de beker graveren. Dat is online erg makkelijk aangezien je de boodschap gewoon in een apart veld in kunt geven.

Gepersonaliseerde kampioensschaal of wisselbeker kopen?

Niet alleen sportbekers kunnen worden voorzien van een persoonlijke boodschap. Je kunt ook een kampioensschaal of wisselbeker kopen. Wil je een kampioensschaal kopen dan heb je de keuze uit verschillende afmetingen. Hoe groter de diameter, des te meer ruimte je hebt voor een persoonlijke inscriptie. Wisselbekers zijn altijd al een stuk groter dan de gemiddelde sportbeker. Je hebt vooral de keuze uit verschillende afwerkingsniveaus. Aangezien een wisselbeker vaker uitgereikt wordt, kies je voor duurzaam en een meer algemene boodschap.

Unieke medailles voor iedere gelegenheid bestellen

Ook medailles kun je een leuk persoonlijk tintje geven met een persoonlijke boodschap en zelfs een eigen afbeelding. Dat maakt medailles bestellen niet alleen erg geschikt voor sportwedstrijden of evenementen maar het is ook een leuk cadeautje voor iemand die je wilt bedanken of een hart onder de riem wilt steken. Origineel, voordelig en het wordt zeker gewaardeerd door de ontvanger!

3eGolf.nl