3EGolf
Image default
Dienstverlening

Wanneer wordt een elementenbegroting opgesteld?

Misschien onderschat u nog van hoeveel meerwaarde zowel een elementenbegroting als een bouwcalculator voor uw bouwproject kunnen zijn. U kunt er een hoop profijt van hebben door deze te laten uitvoeren. Deze geven u niet alleen een goed beeld van de kosten die gepaard gaan met het project, maar ze stellen u tevens in staat om een accuratere planning op te stellen. Dit verlaagt de kosten en zorgt voor een duidelijker tijdframe.

Zorg voor accurate informatie

Voor het opstellen van zowel een elementenbegroting als een bouwcalculator is accurate info van essentieel belang. Scherpe en gedetailleerde bouwtekeningen, ontwerpen en modellen vormen het fundament. Deze leggen de basis voor een geslaagd bouwproject. Aan de hand van deze modellen en ontwerpen kunnen ook elementbegrotingen en calculaties worden uitgevoerd.

Het belang van een elementenbegroting en een bouwcalculator

Een elementbegroting wordt opgesteld wanneer de definitieve ontwerpfase uitgevoerd wordt. Ontwerpen, tekeningen en 3D modellen zijn de beste manier om vast te stellen wat nodig is voor het project. Als u weet wat nodig is, kan er een elementenbegroting opgesteld worden. Zo worden de kosten voor ieder hoofdonderdeel in kaart gebracht. Hoe meer u weet welke kosten u kunt verwachten, hoe minder onzekerheid er is. Maar er zijn meer dan allemaal maar kosten. Om alles in kaart te brengen en te laten berekenen, kunt u een bouwcalculator uit laten voeren. Een calculatiebureau stelt hierbij zijn eigen 3D modellen vol detail op, waarna deze als basis gebruikt worden voor het opstellen van een scherpe planning en de materialen die nodig zijn voor het bouwproject. Dit zal het gehele project soepeler doen verlopen.

Bij welk calculatiebureau kan ik terecht?

Als er één calculatiebureau is dat door zowel particulieren als zakelijke klanten geregeld wordt aangeraden, dan is het Kiewiet Bouwadvies. Zij leveren advies op maat voor ieder project. Dankzij hun gedetailleerde 3D modellen (BIM) leveren zij een accurate elementbegroting en bouwcalculator.

3eGolf.nl