3EGolf
Image default
Cadeau

5 leuke sportprijzen voor verschillende evenementen

Misschien werk je voor een organisatie in de topsport of als vrijwilliger bij de lokale voetbal- of tennisvereniging. Dan is de kans groot dat je regelmatig op zoek bent naar sportprijzen voor toernooien, de competitie of voor spellen tijdens een teamuitje. Waar ga je die sportprijzen kopen? En minstens net zo belangrijk, waar kies je voor? Je hebt immers ruim de keuze uit verschillende soorten sportprijzen. Daarom hier wat meer informatie.

Medaille kopen

Een medaille kopen is makkelijk en goedkoop en is daarmee ideaal voor grote toernooien met teams, waarbij je veel sportprijzen uit wilt reiken. Het is eenvoudig om medailles te bestellen, dat doe je gewoon online! Heb je veel medailles nodig of ben je van plan regelmatig een bestelling te plaatsen. Informeer dan naar de mogelijkheden voor een aantrekkelijke staffelkorting. Nog een aantrekkelijk voordeel van online medailles bestellen: voor een kleine meerprijs kun je zelf een lint en afbeelding kiezen.

Sportbekers bestellen

Ook sportbekers zijn veelvoorkomende sportprijzen. Een beker is net wat prestigieuzer dan een medaille en valt meer op in de prijzenkast. Sportbekers worden dan ook vooral uitgedeeld bij de belangrijke toernooien. Een sportbeker wordt meestal op een marmeren voet gezet met daarop een metalen plaatje. Bij de meeste leveranciers kun je dit plaatje laten graveren met een inscriptie.

Rozetten als sportprijs

Je ziet rozetten wat minder vaak voorbij komen als sportprijs. Een rozet is een bloemvormig motief dat sinds jaar en dag gebruikt wordt als onderscheidingsteken. In het leger worden rozetten gebruikt voor officiersrangen, in de sport zie je ze vooral terug bij paardrijden. Rozetten worden in verschillende kleuren uitgereikt en het midden kan vaak ook voorzien worden van een boodschap.

Glas awards

Glazen awards zien we wat minder terug bij sportwedstrijden, hoewel ze bij precisiesporten als snooker, of denksporten als schaken wat vaker voorbij komen. Je ziet glas awards vaker voorbij komen bij uitreikingen in de culturele sector zoals film- en muziek awards.

Personaliseren?

De meeste sportprijzen kun je makkelijk en goedkoop personaliseren. Kwestie van het juiste bedrijf kiezen! Een sportprijs met een persoonlijke boodschap en afbeelding laat de prijs perfect passen bij het evenement dat je organiseert! Ontdek de mogelijkheden en kies voor een leverancier die met je meedenkt!

3eGolf.nl