3EGolf
Image default
Cadeau

Een leuke avond met vrienden in de corona tijd

Een leuke avond met vrienden in de corona tijd

Corona is al een tijdje in ons land en voornamelijk de jongeren zijn hier de dupe van. Hun sportgelegenheden, festivals, feestjes en simpele avondjes in de kroeg zijn allemaal afgenomen. Logisch natuurlijk aangezien we willen dat het virus zich niet verspreid, maar toch pijnlijk voor deze groep. Wij gaan je helpen toch nog een leuke avond te beleven samen met je vrienden.

Drankspellen

 

Om een avond bij iemand thuis om gang te krijgen is het altijd een goed plan om te beginnen met een paar leuke drankspelletjes. Op deze manier kun je lekker gek doen met je vrienden en kan iedereen wat los komen. Er zijn tientallen verschillende drankspellen die je kunt spelen. Denk aan spellen met kaarten, dobbelstenen, drank apps of andere voorwerpen. Kortom, genoeg om uit te kiezen en dus ook genoeg om af te wisselen. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor genoeg drank en de benodigdheden om de drankspellen te kunnen spelen. Dan ga jij een onvergetelijke avond met je vrienden tegemoet.

Het drankspel kingsen

Een van onze favorieten drankspellen momenteel is het drankspel kingsen. Dit is een spel waarbij je alleen een stok kaarten nodig hebt en heel veel drank natuurlijk. Bij het spel kingsen komen best wel wat regels kijken. Daarom raden we je aan ook gebruik te maken van onze kingsen regels tijdens het spelen van het drankspel. Op deze manier weet je zeker dat alles goed gaat en kom je niet voor onverwachte situaties te staan. Dit spel gaat er gegarandeerd voor zorgen dat jullie avond onvergetelijk wordt. Kingsen staat er namelijk om bekend dat je binnen een korte periode heel veel slokken kan nemen of uitdelen. Dat is dus precies wat je wil wanneer je wat gaat drinken met je vrienden. Schud de speelkaarten en leg zeg ze om het glas heen en het spel kan beginnen.

Drink avondjes

Door avondjes te blijven inplannen samen met je vrienden blijf je toch in contact tijdens de 3e corona golf. Dat is mega belangrijk, normaal zie je elkaar wekelijks tijdens het stappen. Dat is al meer als een jaar niet meer. Ga daarom lekker met een paar vrienden in het weekend bij elkaar zitten. Speel een paar leuke drankspellen bijvoorbeeld kingsen en zorg voor een onvergetelijke avond in de corona tijd!

3eGolf.nl