3EGolf
Image default
Aanbiedingen

Teakhouten tuinmeubelen – een luxe waar je echtgenoot dol op zal zijn

Nieuwe tuinmeubelen kopen is niet eenvoudig. Om de een of andere reden verwachten we allemaal dat tuinmeubelen veel goedkoper zullen zijn, hoewel het de ontberingen van het weer moet doorstaan. Verwacht ook dat het jaren meegaat, niet gemakkelijk zal breken en meerdere jaren, zo niet meer, meegaat.

 

Kwaliteit

Het probleem zit hem in de kwaliteit van de tuinmeubelen die we kopen. Als je voor teak gaat, moet je heel voorzichtig zijn met de kwaliteit van de meubels die je uit de winkel haalt. Dit komt omdat het de duurste van allemaal is. Je kunt het echter opnieuw laten afwerken en er terrassets en eetsets van maken, die behoorlijk populair zijn geworden. Als het een eetset is, kun je verwachten dat deze jarenlang en veel gebruikt zal worden. Maar je kunt niet verwachten dat teak bestand is tegen slijtage en constant gebruik door de jaren heen.

 

Teakhouten tuinmeubelen zijn duur. Als het niet goed wordt behandeld, is het niet bestand tegen het weer en begint het af te bladderen in de regen, waardoor het er het hele jaar door uitziet als nieuw hout. Voordat je het koopt, moet je een fabrikant vinden die je tuinmeubelen goed behandelt. Het zal duur zijn om het elk jaar te behandelen. Je bespaart echter geld als je het koopt bij een tuinmeubelfabrikant die het maar één keer per jaar behandelt.

 

Kussens

Ook jouw tuinmeubelen kunnen er goed uitzien als je er kussens voor koopt. Kussens zijn er in alle soorten en maten en hoeven niet bij je tuinmeubelen te passen. Het is zelfs een goede keuze om elk jaar of twee een ander kussen te kopen. Je kunt het ontwerp van je kussens veranderen en verschillende patronen en kleuren gebruiken wanneer dat nodig is.

 

Zon

Het enige dat je teakhouten tuinmeubelen een langere levensduur kan geven, is zon. Stel je teakhouten tuinmeubelen niet bloot aan direct zonlicht. Hierdoor kan je teakhouten tuinmeubilair vervagen en verkleuren. Als het te veel zon krijgt, moet je mogelijk meer teakolie toevoegen tijdens het onderhoud.

 

Er is geen enkele reden waarom je niet kunt genieten van de schoonheid van jouw tuinmeubelen als je deze laat blootstellen aan de elementen, zoals zon, regen en sneeuw. Bescherm het gewoon door er een hoes op te leggen tijdens het slechte weer. En als het mooi weer is, kun je de hoes eenvoudig verwijderen om zijn natuurlijke pracht door te laten schijnen. Teakhouten terrasmeubilair is een geweldige set voor buitenmeubilair om trots op te zijn. Het kan jaren meegaan, maar het ziet er ook na jarenlang gebruik nog als nieuw uit.


Ben je naast teakhouten meubelen opzoek naar andere tuinmeubelen? 4 Seizoenen Tuinmeubelen voorziet je van een breed assortiment aan , onder andere, teakhouten tuinbanken en bijpassende kussens!

https://www.4seizoenentuinmeubelen.nl/
3eGolf.nl