3EGolf
Image default
Meubels

Tabouret Benelux voor uw betaalbare zadelkruk!

Zadelkrukken

Krukken zijn er tegenwoordig in allerlei modellen en uitvoeringen. U hoeft op internet maar onder een aantal verschillende trefwoorden zoals zadelkruk, kapperskruk, zadelzit, werkkruk, ponyseat, tabouret of stahulp te googelen en u krijgt een enorm aanbod in krukken. De keuze is zo enorm dat het nog niet zo eenvoudig is om de juiste kruk te kiezen. Het is dan ook niet onverstandig om voor aanschaf van een kruk zich af te vragen, wat wil ik er mee en wat verwacht ik er van. En zeker zo belangrijk waar ga ik de kruk gebruiken.

 

Zadelkruk

In dit artikel willen we het accent leggen op de keuze van een kruk als u lichte rug- of nekklachten heeft of als u voor uw werkzaamheden regelmatig en langdurig in dezelfde werkhouding staat of zit. Bepaalde beroepsgroepen zoals bijvoorbeeld kappers, schoonheidsspecialisten en verplegend personeel moeten tijdens het uitoefenen van hun vak regelmatig in een onnatuurlijke en hiermee ongezonde houding hun werk verrichten. De kruk op wielen die dan een oplossing kan bieden is de zadelkruk. Een zadelkruk is een verrijdbare kruk met een unieke ergonomisch gevormde zitting. Deze zadelzitting zorgt er voor dat u gaat zitten in een natuurlijke en actieve houding. Hiernaast komen de bekken automatisch in de juiste stand te staan zodat doorbloeding van de bovenbenen gegarandeerd is. Vooral in het begin zal deze wijze van zitten even wennen zijn omdat we geneigd zijn om een makkelijke (luie) houding aan te nemen maar na verloop van tijd zult u merken dat deze actieve houding voor minder lichamelijke ongemakken zorgt. Hiernaast is het in het algemeen aan te bevelen om regelmatig tijdens de werkzaamheden even te pauzeren en andere bewegingen te maken zodat de spieren weer tot rust

 

Zadelkruk kopen

Bij de aanschaf van dit zitmeubel is het verstandig om aandacht te schenken aan de volgende punten:

 

ZADELZITTING

Een zadelzitting zijn er in diverse maten, hardheden en vormgeving. Afhankelijk van uw lichaamsbouw kiest u voor een standaard of iets grotere zitting. De hardheid is een persoonlijke voorkeur net zoals de vormgeving. De bolling is bij de ene zitting wat robuuster als bij de andere.

 

ZITHOOGTE

Zadelkrukken hebben tot doel u in de juiste houding uw werkzaamheden te laten verrichten. Dit lukt vanzelfsprekend alleen als u een zadelkruk aanschaft waarmee u met beide voeten plat op de grond kunt zitten en de benen in een hoek van 135 graden gebogen zijn.

 

ZWENKWIELEN

Er zijn grof weg drie soorten wielen.

 

Tabouret Benelux voor de juiste zadelkruk

Een goede verrijdbare kruk die voldoet aan de eisen kan behoorlijk duur zijn en niet voor iedereen haalbaar. Dit is dan ook precies de reden waarom wij op zoek zijn gegaan naar krukken die zowel van een hoogwaardige kwaliteit als betaalbaar zijn. Dat dit gelukt is blijkt wel uit onze assortiment zadelkrukken die stuk voor stuk van topkwaliteit zijn en tevens de voordeligste in hun prijsklasse.

 

 

Tabouret Benelux voor de juiste kruk op wielen!

https://www.tabouretbenelux.com/
3eGolf.nl