3EGolf
Image default
Zakelijk

Tips van verhuisbedrijf Den Haag Snelle Jongens

Een tip voor verhuizen in Den Haag en omstreken 

Gaat u verhuizen of bent u van plan te verhuizen? Dan bent u bij verhuisbedrijf Den Haag ‘Snelle Jongens’ bij het juiste adres. Gevestigd in Den Haag en met het beste verhuismateriaal is een verhuizing binnen de kortste keren geklaard. Verhuisbedrijf Snelle Jongens doet dit met professionele verhuizers en staat garant voor een snelle verhuizing met een laag tarief. 

Klus altijd geklaard

Verhuisberdijf Den Haag Snelle Jongens staat altijd voor u klaar. Het maakt niet uit of u op de begane grond of op de tweede verdieping wilt verhuizen, want zij beschikken ook over een verhuislift. Meubels kunnen op die manier gemakkelijk worden getransporteerd naar een hogere verdieping. Ook lastige objecten zijn geen probleem, zij hebben namelijk naar verloop veel ervaring met kleine straatjes, grote of erg zware objecten zoals een wasmachine of piano. 
Gezien het feit dat een verhuizing een grote karwei is, is het belangrijk dat uw spullen goed verzekerd zijn. Snelle Jongens staat bekend om haar kwalitatieve verhuizing. Spullen worden goed beschermt tegen scahde en er wordt gebruikt gemaakt van een ruime verhuiswagen. Ter preventie wordt alles eerst afgedekt met beschermmiddelen en doeken. Ook met waardevolle spullen wordt er respectvol en voorzichtig mee om gegaan. 

Verhuisgebied Den Haag en omstreken

Snelle Jongens staat bekend om haar verhuizingen binnen het centrum van Den Haag, maar dat is niet het enige gebied waarin zij actief zijn. Steden zoals Rotterdam, Rijswijk, Voorburg, Leiden en Wassennaar zijn voor de Snelle Jongens geen probleem. Ook in drukke delen van steden kunnen de Snelle Jongens fijnloos opereren. 
Ook doet verhuisbedrijf Snelle Jongens aan het verhuizen van bedrijven. Voor bedrijven gelden dezelfde omstreken. 
Offerte en prijs bepaling

Offerte en prijs bepaling

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Verhuisbedrijf Snelle Jongens komt graag bij u langs, of u kunt ook bij hen op kantoor komen. Op die manier kunnen alle details en de gang van zaken goed besproken worden. In principe hanteerd verhuisbedrijf Snelle Jongens een standaard prijs. Een complete verhuizing heeft een tarief vanaf €26,- per uur, per verhuizer. Daarbij komt een eventueel transport tarief van €85,- inclusief twee personen. Voorrij kosten zijn afhankelijk van de regio, maar een kilometervergoeding is standaard €0,30 keer het aantal kilometers van het huidige adres naar het eind adres. In sommige gevallen is het nodig om gebruik te maken van een verhuislift. De kosten hiervoor bedragen €60,- per uur (met een mimima van twee uur) met voorrijkosten €30,-. Extra uitleg en meer informatie vindt u op de site van verhuisbedrijf Den Haag Snelle Jongens. Verhuizen met de Snelle Jongens maakt verhuizen weer leuk en zorgt voor een goed begin in uw nieuwe huis.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl

Gerelateerde artikelen

Aan de slag in Rotterdam

Een weerstation maken met de ESP8266

Letselschade als ZZP’er (letselschade bureau voor ZZP’ers)

3eGolf.nl