3EGolf
Image default
Banen en opleidingen

Vergaar extra kennis met de cursus keuren elektrisch gereedschap

Met de cursus keuren elektrisch gereedschap vergaart u kennis waar u echt wat aan heeft. U kunt deze namelijk direct toepassen in uw eigen bedrijf. Werken met veilig gereedschap is essentieel. De meeste bedrijfsongevallen gebeuren door het gebruik van ondeugdelijke apparaten. U kunt nadat u de cursus keuren elektrisch gereedschap heeft gevolgd zelf vaststellen, aan de hand van officiële criteria, of een apparaat nog veilig gebruikt kan worden. Als dat niet zo is kunt u ook vaststellen of het gerepareerd kan worden of moet worden vervangen.

Een apparaat keuren aan de hand van de NEN 3140 norm

Voor het keuren van elektrisch gereedschap is een officiële norm beschikbaar, de NEN 3140. In deze norm staat beschreven aan welke veiligheidseisen een apparaat moet voldoen om te mogen worden gebruikt. Tijdens een cursus keuren elektrisch gereedschap leert u hoe u een apparaat keurt en wat de gronden kunnen zijn om een stuk elektrisch gereedschap af te keuren. Hierdoor voorkomt u ongelukken en verwondingen of dat een apparaat uitvalt tijdens gebruik. De cursus is te volgen door iedereen die enige kennis van zaken heeft als het om elektrisch gereedschap gaat. Hiervoor wordt een speciaal apparaat gebruikt dat u online kunt bestellen. Tijdens de cursus zijn leenapparaten beschikbaar.

Wie kan mij leren hoe ik apparaten moet keuren?

U kunt de cursus keuren elektrisch gereedschap volgen bij Omega Training & Inspectie. Zij hebben hiermee ruime ervaring opgedaan en bovendien wordt de cursus op verschillende plaatsen in het land gegeven. U kunt dus een locatie uitkiezen die u het beste uitkomt. Vervolgens selecteert u een datum en schrijft u zichzelf of een medewerker van uw bedrijf direct online in. U ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging. Een lunch is inbegrepen en uiteraard wordt de cursus verzorgd door een ervaren docent met ruime praktijkervaring. Neem contact op om een training in te plannen.

https://omegatraining.nl/
3eGolf.nl