3EGolf
Image default
Banen en opleidingen

Volg een unieke opleiding tot life coach bij dit opleidingsinstituut

Het beroep life coach wordt steeds populairder. Dit komt omdat er meer mensen hulp vragen bij het behalen van hun doelen. Daarnaast ervaren ook steeds meer mensen stress, zowel op privé- als op werkgebied, waarbij zij de nodige hulp kunnen gebruiken. Wil jij graag mensen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling? Dan is de opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO een mooie basis. Bij deze opleiding ontwikkel je allerlei vaardigheden die passen bij een professionele life coach. Dankzij jouw hulp krijgen je cliënten weer balans in hun leven. Lees snel verder waarom de opleiding bij dit opleidingsinstituut jou (en uiteindelijk jouw cliënten) gaat helpen.

Een overzichtelijk lesprogramma vanuit verschillende locaties in het land

Bij SCHOTT & CO ontvang je professionele begeleiding van ervaren, deskundige docenten. Zij hebben allen een achtergrond in de psychologie, de mentale krachttraining en de topsport. Gedurende de opleiding volg je drie modules van elk zes lesdagen. In de ochtenden volg je theoretische lessen, terwijl je in de middagen aan de slag gaat in de praktijk. Tijdens de opleiding ontwikkel je je langzaam maar effectief tot professionele life coach. Daarbij begin je in de eerste module met de beginselen van de psychologie en communicatieve vaardigheden. In de tweede module ga je dieper in op het brein en neuropsychologie. Je leert omgaan met moderne meetmethoden, zoals de BioCoherence Life Guard. Met deze driedaagse meting leer je stress en het herstel ervan detecteren. Het rapport dat hieruit volgt zorgt dat je een mooie basis hebt om met jouw cliënten aan de slag te gaan. SCHOTT & CO is de enige opleider in Nederland waarbij je leert omgaan met deze meetmethode. Tot slot leer je in de derde module interventies voeren. Dit sluit je af met een assessment. Behaal je alle examens en het assessment? Dan ontvang je een door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en de EMCC geaccrediteerd diploma waarmee je in de praktijk aan de slag kunt!

Ontwikkel jezelf tot professionele life coach

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor de opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO. Je ontwikkelt jezelf tot een professional én helpt anderen bij hun eigen ontwikkeling. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de onderwijsspecialisten. Zij vertellen je graag meer.

https://www.schottenco.nl/
3eGolf.nl