Voor een APK keuring in Apeldoorn naar Autobedrijf Roetert

Is uw auto weer toe aan de jaarlijkse APK keuring? Komt dan langs bij Autobedrijf Roetert in Loenen. Loenen is een dorp in de buurt van Apeldoorn, waar je vanaf centrum Apeldoorn binnen 18 minuten heen rijdt.

Onze ervaren monteurs staan voor u klaar

Woont u in Apeldoorn en bent u zoek naar APK Apeldoorn? Dan staan onze ervaren monteurs graag voor u klaar. Zij voeren graag de APK aan uw auto uit en zorgen er weer voor dat u weer met een gerust hart de weg op kunt.

U komt nooit voor ongepland kosten te staan

Mochten er reparaties aan uw auto nodig zijn tijdens de APK keuring? Dan overleggen wij dat vooraf altijd met u. Wanneer u hier geen toestemming voor geeft, zullen wij deze reparaties niet uitvoeren, waardoor u dus ook niet voor ongeplande kosten komt te staan. Zo is het voor u altijd helder en transparant wat er aan uw auto gedaan moet worden en wat dit gaat kosten.

Daarbij is het ook wel goed voor u om te weten dat een APK keuring niet hetzelfde is als een grote- of kleine beurt. Bij een APK keuring worden de belangrijkste systemen getest of ze nog voldoende functioneren om goed de weg op te gaan.

Wellicht is het verstandig om direct ander onderhoud uit te laten voeren

Mocht jij toch samen met de APK keuring een grote- of kleine beurt willen aan uw auto, dan voeren wij dat uiteraard graag voor u uit. Dit wordt vaak gedaan, aangezien de auto dan toch al bij de garage staat. Dan kan hij net zo goed direct even een beurt krijgen, anders moet de auto weer helemaal speciaal daarvoor naar de garage worden gebracht.

Wij doen veel meer dan alleen APK keuringen

Naast de APK keuring, grote- en kleine beurt voeren wij nog meer reparaties en onderhoud werkzaamheden uit aan uw auto. Wanneer u uw auto bij ons heeft afgegeven, bieden wij u de service om een leenauto mee naar huis te nemen. Zo blijft u altijd mobiel en wordt u niet beperkt in uw doen en laten.

Bekijk ook onze vele occasions in alle prijsklassen

Autobedrijf Roetert heeft daarnaast nog zeer veel occasions staan, in alle prijscategorieën. Dus ook voor een nieuwe auto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren vrijwel alle merken, dus schroom niet om een keer langs te komen of alle occasions te bekijken op onze website.

https://www.roetert.nl/apk-apeldoorn/
Terug naar boven