3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarmee kan Surlogic uw bedrijf helpen?

Waarmee kan Surlogic uw bedrijf helpen?

Tegenwoordig zijn er steeds meer vrouwen die niet meer voor een baas willen werken en voor zichzelf beginnen. Ze willen producten via een webwinkel gaan verkopen. Voordat u echter met een webwinkel kunt beginnen is het belangrijk dat u zich eerst goed laat informeren. Zo moet u weten wat u moet doen om de boekhouding goed bij te kunnen houden. U moet zich in laten schrijven bij de Kamer van Koophandel, maar een belangrijk onderdeel van een webwinkel is een goede website. Potentiële klanten moeten op uw website terechtkomen wanneer ze een product willen kopen dat u verkoopt. Daarvoor moet u hoog in Google gerangschikt staan. Omdat het maken van een goede website een vak apart is, kunt u dat het beste uitbesteden. Dat kost u in eerste instantie geld, maar dat zult u zeker terugverdienen. De website moet snel en mooi zijn maar moet ook gemakkelijk werken. Ook moet u producten en prijzen kunnen aanpassen en het afrekenen voor een klant moet eenvoudig zijn. Ook het retourneren van producten moet gemakkelijk geregeld zijn.

Het verkopen van producten

Zodra de website online is, kunt u producten gaan verkopen. Als er een klant een product koopt, ziet u dat en kunt u het product inpakken, adresseren en opsturen. In het begin kunt u dat allemaal nog wel zelf bijhouden. Ook de teruggestuurde producten kunt u in het begin nog wel verwerken. Als u succes hebt, kunt u op een punt komen dat u het allemaal zelf niet meer bij kunt houden. Dan kunt u in gesprek gaan met Surlogic een e-fulfilment servicebedrijf. Wanneer het onderling klikt, kunnen er afspraken worden gemaakt. Surlogic gaat dan vervolgens het hele logistieke deel van u overnemen. Ze houden de voorraden bij en verwerken een bestelling dezelfde dag. Hierdoor kan een bestelling, die voor een bepaalde tijd is gedaan, de andere dag al worden afgeleverd. De computers worden daarbij onderling gekoppeld, zodat ook Surlogic direct ziet als er een bestelling via de website wordt gedaan. Vanaf dat moment wordt het logistieke deel voor u gedaan. Ze pakken het product in en versturen het. Ook teruggestuurde producten worden verwerkt.

Uw werkzaamheden.

Doordat alle logistieke handelingen door Surlogic worden overgenomen, heeft u zelf tijd om uw website bij te houden. U bent nu ook in de gelegenheid andere websites te bekijken die vergelijkbare producten verkopen. U kunt de prijzen aanpassen als dat nodig is. U heeft nu zelfs de tijd om een terrasje te pakken of om op vakantie te gaan. De verkoop van artikelen zal gewoon door kunnen gaan. De verkoop gaat 24 uur per dag door en dat voor zeven dagen in de week.

https://surlogic.nl/nl/
3eGolf.nl