3EGolf
Image default
Electronica en Computers

Wat kun je met een 360-graden video?

In principe gaat het bij 360-graden films om video’s die de kijkers een overzicht rondom geven. Ze hebben het gevoel midden in het landschap te staan en krijgen een realistischer beeld. Met speciale camera’s kunnen gewone smartphones, tablets en pc’s deze video’s weergeven. De toeschouwer verandert zijn positie in een scène met zijn vinger op het aanraakscherm of met de muis op het scherm. Van nu af aan bepaalt de regisseur niet meer wat je ziet. Je beslist zelf welke details voor je bijzonder belangrijk zijn. Door gebruik te maken van drones en speciale fisheye camera’s krijgt de kijker spannende inzichten.

De taak van de maker van een 360 video voor je bedrijf is om de afzonderlijke shots en beelden zo samen te voegen dat er een naadloos geheel ontstaat. Virtual reality is een coherente voortzetting van 360-graden films, omdat de kijkers worden ondergedompeld in een volledig nieuwe wereld, vooral door de VR-bril. In de productie zijn zowel panoramische als driedimensionale opnames beschikbaar. Het verschil wordt gemaakt door de VR-bril, die een gedeelte de nodige diepte geeft.

Een 360 video voor je bedrijf laten maken.

De voorbereiding, post-productie en ontwikkeling vergen veel werk dat op lange termijn de moeite waard is voor het externe imago van je bedrijf. De diepgaande technische kennis  van de maker zorgt niet alleen voor de films, maar ook voor een toegevoegde waarde voor je bedrijf.

De films brengen een persoonlijke boodschap

Of het nu gaat om imago films of bedrijfsfilms, evenementen, concerten of productpresentaties: De allround films gaan een stap verder in de toekomst en integreren de kijkers rechtstreeks in het digitale landschap. 360-graden films brengen een persoonlijke boodschap over en vinden hun weg rechtstreeks naar het hart van de klant. De slimme scenario’s beloven een realistische voorstelling en tegelijk een ervaring die een gebruiker lang zal bijblijven.

360 graden-video’s voor je succes

Het zicht rondom is een revolutionair kenmerk in combinatie met een uitstekende geluidskwaliteit. Surround sound en een indrukwekkend perspectief inspireren de gebruiker en openen nieuwe dimensies. Met goed geplaatste microfoons kun je het volledige potentieel van dit nieuwe mediaformaat benutten. Wie van meet af aan een beroep doet op de kracht en de diensten van ervaren professionals, kan aanspraak maken op een elementaire kracht voor zijn externe invloed.

3eGolf.nl