3EGolf
Image default
Dienstverlening

Zonnepanelen leveren het hele jaar door energie, zelfs op bewolkte dagen

Wist je dat zonnepanelen het hele jaar door energie leveren, zelfs op bewolkte dagen? De zon geeft namelijk energie af door bewolkte lucht en door heldere lucht. Hierdoor profiteert u het hele jaar door van efficiëntie en besparingen. Of het nu een warme dag in de zomer is of een koele dag in de winter, in ieder klimaat zijn panelen de ideale uitkomst. Afhankelijk van hun oriëntatie ten opzichte van de zon, efficiëntie en grootte wekken een aantal panelen meer elektriciteit op dan je huishouden verbruikt.

 

Verlaag de maandelijkse elektriciteitsrekening tot nul

Met het bovengenoemde gegeven is het zelfs mogelijk dat je je maandelijkse elektriciteitsrekening tot nul kunt verlagen als je kiest voor zonnepanelen. Ook is het soms wel eens mogelijk dat je in aanmerking kunt komen voor een leuke korting als je overtollige elektriciteit produceert. Het is dan wel verstandig dat je van tevoren even de richtlijnen raadpleegt voor de zonne-energie in het gebied waar je woont.

  

Niet langer meer afhankelijk van stijgende energierekeningen

Ben je al enkele jaren trots eigenaar van een eigen woning of appartement, dan weet je dit maar al te goed. Een nadeel van je vaste lasten is dat de energietarieven ieder jaar weer lijken te stijgen. Door te kiezen voor zonnepanelen, ben je niet langer meer afhankelijk van stijgende energierekeningen. Overtuigd van de voordelen die de panelen je zoal te bieden hebben? Wacht dan niet langer en kom vandaag nog in contact met een van de specialisten van Solention.

3eGolf.nl