3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

3 sanitaire problemen waar u op moet letten bij het kopen van een huis

3 sanitaire problemen waar u op moet letten bij het kopen van een huis

Heeft u droomhuis verborgen sanitaire problemen? Zo ja, betekend dat dan dat u weg moet lopen in plaats van het huis te kopen en de uitdagingen aan te gaan?

Voordat u op de stippellijn tekent voor dat nieuwe huis, is een professionele sanitair inspectie een must. Schade kan gemakkelijk over het hoofd worden gezien en het kan een vervelende, dure verassing zijn als je het ontdekt. Hoewel sommige reparaties snelle en goedkope oplossingen zijn, kunnen andere problemen u financieel in de problemen brengen. Om te voorkomen dat u doorweekt raakt, moet u het sanitair systeem professioneel laten controleren voordat u een huis gaat kopen. Let bij het ontvangen van een keuringsrapport goed op deze drie rode vlaggen.

Sanitair problemen in het rioleringssystemen

Reparaties aan rioleringen zijn kostbaar, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alles in goede staat verkeert. De hoofdriolering verlaat een huis meestal op het laagste punt. In huizen die zijn aangesloten op het gemeentelijk riool, sluit de lijn uiteindelijk aan op de hoofdlijn van de stad. Als het huis een septisch systeem voor rioolwaterzuivering heeft, loopt de leiding van het huis naar een uitloogveld of septic tank. De aanwezigheid van die bekende rioollucht kan een goede indicatie zijn dat sanitair reparaties nodig zijn. Maar het ontbreken van een geur betekend niet noodzakelijk dat alles goed is. Als uw droomhuis een septisch systeem heeft, vraag dan de eigenaar naar de vereiste onderhoudsfrequentie en de datum waarop het voor het laatst is onderhouden. En met welk type riolering, laat een erkende loodgieter een camera-inspectie van de hoofdleiding uitvoeren om te zoeken naar mogelijke afwatering problemen. – Loodgieter Arnhem –

Sanitair problemen met betrekking tot de Cv ketel

Tegenwoordig kost de gemiddelde Cv ketel iets minder dan €1000. Tank loze modellen lopen veel hoger. In feite betalen huiseigenaren meestal minimaal €3000 en de prijzen kunnen oplopen tot wel €8000. Laat uw loodgieter, voordat u een huis koopt, de Cv ketel grondig inspecteren. De meeste modellen gaan ongeveer 10 jaar mee, maar vocht en roest kunnen erop wijzen dat ze sneller moeten worden vervangen. Laat een beschadigde Cv ketel te lang liggen en de bodem kan het begeven. Als dat gebeurt, kan uw huis onder water te komen staan. U kunt de verkoper ook vragen over het onderhoud van de Cv ketel en wanneer het laatste onderhoud is uitgevoerd.

Toilet en afvoer gerelateerde sanitaire problemen

Lekkende toiletten en verstopte afvoeren zijn veelvoorkomende sanitaire problemen, maar ze kunnen schade veroorzaken die duur is om te repareren. Een klein lek in de buurt van de onderkant van een toilet lijkt misschien onbeduidend, maar na verloop van tijd kan het kasten beschadigen of de vloer van de badkamer doen rotten. Verstopte afvoeren kunnen net zo problematisch zijn, wat resulteert in schade aan de kasten en het aangrenzende sanitair. Een erkende loodgieter kan alle toiletten, armaturen en afvoeren controleren om te bepalen of er sanitair reparaties nodig zijn voor dat u de beslissing neemt om door te gaan met de aankoop.

https://loodgieter-arnhem.nl/
3eGolf.nl