3EGolf
Image default
Mode en Kleding

Alle beste aanbiedingen op één site

Ben je op zoek naar een mooi stel Shabbies schoenen? Of wil je liever een Adidas jas en een Virgino T-shirt? Met een lijst als dat kun je het beste al je geld verzamelen, want merkkleding is helaas niet goedkoop. Tenzij je online gaat zoeken. Daar vind je webwinkels, zoals To-Be-Dressed, waar je alle koopjes van fysieke en online winkels netjes bij elkaar vindt. Zo kun je naar hartenlust winkelen, van de koopjes smullen en tegelijkertijd ook de fysieke winkel steunen om te blijven bestaan.

Verzamel platforms

Dit soort websites zijn platforms waar winkels hun waren mogen aanbieden. Dat geeft hen de mogelijkheid toch een online publiek te bereiken zonder dat ze een webwinkel moeten opzetten. De winkel huurt een plekje bij het platform en sluit zich daarbij aan. Vervolgens mogen ze dit platform gebruiken om hun aanbiedingen op te adverteren. Het geld dat jij uitgeeft als klant gaat rechtstreeks naar de winkel en jij hebt je bestelling de volgende dag al binnen. Op die manier zijn alle partijen gebaat bij jouw aankoop. Je kunt het vergelijken met een markt en kraampjes. De kraampjes worden ook verhuurd aan de verschillende winkels die daar hun spullen proberen te verkopen.

Welke voordelen heeft dit?

Aan deze opzet zijn natuurlijk een groot aantal voordelen verbonden. Jij ziet alle koopjes van een groot aantal winkels verspreid over heel Nederland in één handige site. De winkel heeft een extra mogelijkheid om haar waren aan te bieden. Je kunt op elk moment van de dag het assortiment doorlopen en hier handige filters voor gebruiken. Zo zie je alleen de artikelen die voor jou van toepassing zijn. Uiteraard hoef je hier de deur niet voor uit en hoef je ook niet verscheidene winkels af voordat je iets hebt gevonden. Staat het artikel je toch niet aan, dan heb je twee weken om die terug te sturen. Op deze manier is online winkelen naar merkkleding wel erg voordelig.

3eGolf.nl