3EGolf
Image default
Telefonie

De Klantenservicetelefoon helpt je snel en adequaat als je een telefoonnummer nodig hebt

Bellen met Zalando doe je door dit nummer te gebruiken: 0800 022 7087. Aan deze gesprekken zijn geen kosten verbonden. Voordat je belt, zou je ook eerst kunnen kijken op de site van Zalando. Misschien vind je onder ‘veel gestelde vragen’ een antwoord op jou prangende vraag. Er wordt daar onder andere ingegaan op de volgende interessante onderwerpen: retour & terugbetaling, kortingscodes en cadeaubonnen, bestellen, maattabellen, verzending & levering, betaling en mijn account.

Webshop voor kleding en accessoires

Zalando is een zeer populaire webshop in veel landen in Europa. Zalando is opgericht in 2008 door partners Robert Gentz en David Schneider. In eerste instantie werden er met name schoenen verkocht. De huidige collectie is vele malen groter. Vind je het nummer van Zalando lastig te onthouden? Misschien is dit nummer makkelijker: 0906 1850.

Handig, 1 nummer: 0906 1850

Wij zijn De Klantenservicetelefoon en we zijn er voor jou! Ons team heeft een database opgezet van belangrijke nummers van klantenservices in Nederland. Om het voor onze gebruikers overzichtelijk te houden, zijn er diverse categorieën. Voorbeelden daarvan zijn alles-in-1 providers, banken, gemeenten, incassobureaus, woningcorporaties, sportscholen en natuurlijk webwinkels.

Ook kledingshop Otto snel aan de lijn

Het telefoonnummer van klantenservice Otto hoef je niet per se te onthouden. Dat doen wij van De Klantenservicetelefoon wel voor jou. Als je ons belt, kunnen we je direct en rechtstreeks doorverbinden met de klantenservice van jouw voorkeur. Bedrijven / organisaties waarnaar we regelmatig doorverbinden zijn: Telfort, Ziggo, Menzis, KPN, ING en Essent. Om ervoor te zorgen dat jij optimaal voorbereid bent op het telefoontje, kun je op onze site lezen hoe het keuzemenu luidt. Je weet van te voren precies wat je te wachten staat.

Zijn er bedrijven die er nog niet tussen staan, laat het ons vooral weten. Zo zorgen we er samen voor dat Klantenservicetelefoon.nl zo compleet en actueel mogelijk is en blijft. Onlangs hebben we onder meer de volgende instanties / firma’s toegevoegd: Ardanta, Scholt Energy Control, Castle-Business, Stipte en Turien & Co. Assuradeuren.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Gerelateerde artikelen

De ideale tech uitrusting voor studenten

Swapp jij al? Bij Swapphone regel je binnen 1 dag een iPhone of Samsung

Webshop Leuke Telefoonhoesjes in de spotlight

3eGolf.nl