3EGolf
Image default
Banen en opleidingen

Een succesvolle adviseur wordt u met een mode opleiding van Detex opleidingen

Als je jezelf afvraagt of het volgen van een mode opleiding nuttig is voor jou of jouw medewerkers, lees dan verder. Als je namelijk werkzaam bent in de mode retail, zijn er veel verschillende aspecten van belang. Zo is het niet alleen belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de laatste modetrends, maar spelen ook zaken als het geven van professioneel advies en het optimaal presenteren van alle kledingstukken een rol. Een goede verkoper is van alle markten thuis. En de kennis die je hiervoor nodig hebt, vergaar je met een mode opleiding.

Volg jouw mode opleiding bij de specialist die actief is sinds 1931

Als je een mode opleiding gaat volgen, wil je hiervoor natuurlijk wel een opleider met een bewezen staat van dienst. Een bedrijf dat al 85 jaar de specialist is op het gebied van mode- en retailopleidingen, is Detex Opleidingen. Zij weten exact wat je nodig hebt om een succesvolle verkoper te worden, of om een nog betere verkoper te worden. Na het volgen van hun opleiding Mode Adviseur heb je dan ook alles in huis om klanten nog beter te kunnen adviseren. Zo kun je iedereen voorzien van een professioneel advies op maat.

Praktische informatie over de opleiding Mode Adviseur

De opleiding Mode Adviseur is opgedeeld in 5 modules die gegeven worden in 5 dagen. De opleiding wordt gegeven op de locatie in Doorn. Maar wil je liever gebruiken maken van e-learning? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ook kun je bijvoorbeeld losse modules volgen, in plaats van de hele opleiding. Of wil je als werkgever een In Company training regelen voor jouw medewerkers? De accountmanagers nemen graag alle verschillende mogelijkheden met je door. Zo is deze mode opleiding voor iedereen op maat gemaakt. Een succesvolle verkoper word je zeker met een mode opleiding van Detex Opleidingen.

https://www.detex.nl/

Gerelateerde artikelen

Ontwikkel je duikkwaliteiten met behulp van PADI duiken in Tilburg

Al nagedacht over het inzetten van een loopbaancoach voor de ontwikkeling van jouw medewerkers?

Volg een deel- of voltijd horeca opleiding en ontwikkel jezelf

3eGolf.nl