3EGolf
Image default
Mode en Kleding

Kwalitatieve bedrijfskleding koop je in bij deze specialisten

Voor verstrekking van persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding kun je terecht bij Bedrijfskleding.com. Deze professionals vervaardigen al tientallen jaren kleren voor ondernemingen in ieder vakgebied. Daardoor ben je verzekerd van gepaste werkkleding voor jouw personeel. Dit zorgt voor een veiligere werkvloer. Je bestelt bij deze experts bijvoorbeeld kleding voor werk in de hitte, maar ook voor werk in het donker of werk met gevaarlijke stoffen.

Bij dit bedrijf profiteer je van uiteenlopende diensten

Je hebt bij dit bedrijf de keuze uit diverse opties op het gebied van veiligheidskleding. Voor je werknemers kun je bijvoorbeeld persoonlijke otoplastieken aan laten meten. Dit kan zowel bij hun vestiging in Rotterdam als op een door jou gekozen locatie. Doordat de gehoorbescherming in dit geval wordt gebaseerd op de loop van iedere individuele gehoorgang, past die perfect en beschermen ze je werknemers dus optimaal tegen gehoorschade. Voor correctiebrillen in de vorm van een beeldscherm- of veiligheidsbril kun je ook bij deze specialisten terecht. Deze professionals hebben hiervoor speciaal een netwerk met opticiens. Ook als kleding versteld moet worden, schakel je dit bedrijf in. Zij vermaken graag de bedrijfskleding zodat die zo goed mogelijk past. Een te groot of te klein pak is immers verre van effectief en veilig. Om je bedrijfslogo op de kleding te drukken, beschikt deze onderneming zelfs over een speciale ontwerpafdeling. Die werkt een logo uit en bepaalt op basis daarvan welke soort bedrukking het best is. Tampondruk, borduren en heat transfers vallen bijvoorbeeld onder de mogelijkheden.

Schakel deze professionals in voor werkkleding

Als je op zoek bent naar bedrijfskleding voor je medewerkers, bestel je die bij Bedrijfskleding.com. Bekijk alle mogelijkheden in hun showroom of bestel online de pakken die je nodig hebt. Zo voorkom je werkongevallen en voelen je werknemers zich prettiger op de werkvloer. Voor extra informatie of specifieke vragen over hun bedrijfskleding neem je contact op met deze experts.

3eGolf.nl