3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat promotieartikelen met logo bedrukken

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u graag uw producten promoten met promotiemateriaal? Kies er dan voor om de promotieartikelen door Promotie.nl te laten bedrukken. Leuk om te geven aan de bezoekers van de beurs en ook leuk als relatiegeschenk. Bedruk uw logo op het promotiemateriaal of een korte boodschap. Er is werkelijk van alles mogelijk. Bij Promotie.nl werken ze met de modernste druktechnieken zoals tampondruk en zeefdruk. Maar ook laseren of etsen is mogelijk. Bekijk alle mogelijkheden eenvoudig online op de website en maak uw keuze. Nog geen idee? De medewerkers van Promotie.nl voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies.

Uitgebreid assortiment promotieartikelen

In het aanbod vindt u diverse promotieartikelen die u kunt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan aanstekers, waterflessen, mokken, tassen, zaklampen en noem maar op. Allerlei leuke hebbedingetjes die zeer geschikt zijn als promotiemateriaal op een beurs. Door uw bezoekers iets mee te geven, creëert u onbewust meer naamsbekendheid. En uiteraard verblijdt u uw bezoekers met een leuke gadget. Oftewel, een heuse win-winsituatie. Andere categorieën op Promotie.nl zijn bijvoorbeeld vrije tijd, in en om het huis, kerstpakketten en verzorging. Oftewel, een zeer uitgebreid assortiment met diverse promotieartikelen die u kunt laten bedrukken.

Maak kennis met de druktechnieken

Afhankelijk van het promotiemateriaal dat u voor de beurs kiest, wordt de juiste druktechniek gekozen. Wilt u bijvoorbeeld textiel laten bedrukken? Dan is zeefdruk een goede optie. Hier wordt het product onder het zeefraam gelegd waarna de inkt op de zeef wordt aangebracht. Het hele kleurenpallet is mogelijk. Wilt u lederen producten bedrukken? Kies dan voor blinddruk. Door middel van een stempel wordt het beeldmerk op het materiaal geperst. Zoals u ziet zijn er diverse mogelijkheden in de eigen drukkerij. Voor meer informatie over het bedrukken van promotieartikelen of andere producten kunt u contact opnemen met Promotie.nl. Wat u ook kiest, u ontvangt altijd een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs.

Gerelateerde artikelen

Lekt uw Cv ketel water?

Het grote voordeel van gebruik van stevige verzenddozen

Tekenen en symptomen van verborgen lekken

3eGolf.nl