3EGolf
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat uw tuin aanleggen door de specialist in de regio Eindhoven

Stoop Tuinen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw moderne tuin in de regio Eindhoven. Hierbij staan uw wensen centraal. Wanneer deze volledig in kaart zijn gebracht, gaan de tuinarchitecten aan de slag. Hierbij houden ze rekening met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuinarchitectuur. Vervolgens wordt uw nieuwe tuin precies zo aangelegd zoals  het gepland en ontworpen is. Zo weet u van tevoren niet alleen precies hoe uw nieuwe tuin eruit komt te zien, maar zijn ook de kosten die met de aanleg van uw nieuwe tuin gepaard gaan meteen duidelijk. Ook een voordeel: u heeft slechts één aanspreekpunt voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

De specialist neemt de alle zorgen voor u uit handen

Wanneer u kiest voor Stoop Tuinen, zorgt dit professionele bedrijf van A tot Z voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Zo heeft u nergens omkijken naar. Het traject naar uw toekomstige tuin is helder en zo kort mogelijk. Zo blijven niet alleen de kosten beperkt, maar verloopt het gehele traject ook zeer overzichtelijk. Bij het ontwerp van uw nieuwe tuin wordt elke vierkante meter van uw tuin optimaal benut. Ga voor een prachtige tuinaanleg en geniet uiteindelijk van een schitterende tuin waar voldoende ruimte is om van het mooie weer te genieten met vrienden en familie.

Tuinen in diverse stijlen

Stoop Tuinen is gespecialiseerd in de aanleg van moderne, strakke tuinen. Dat wil niet zeggen dat de stijl van alle tuinen die deze specialist ontworpen heeft hetzelfde is. Ook wanneer u houdt van exclusieve tuinen met bijvoorbeeld een zwembad, of van een tuin in een landelijke sfeer, dan bent u bij Stoop Tuinen aan het goede adres. Leg in een kennismakingsgesprek uw wensen voor. Daarna worden de mogelijkheden besproken en wordt er een duidelijk plan van aanpak opgesteld.

3eGolf.nl