3EGolf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uzelf helpen met de exploitatiekosten van uw vastgoed

Wanneer u als projectontwikkelaar een project aanneemt, wil u er zeker van zijn dat de exploitatiekosten van het vastgoed zo laag mogelijk blijven. Hieronder vallen vaste lasten, rente en verzekeringen en dit zijn dingen waar u zich liever niet mee bezig houdt. DDC Consulting neemt dit graag uit handen en help u inzicht en overzicht te krijgen in de exploitatiekosten van uw vastgoed. Dat is echter niet het enige wat dit bedrijf voor u en uw project kan betekenen. Lees snel verder om erachter te komen wat de andere manieren zijn waarop ze u van dienst kunnen zijn.

Hoe kan DDC Consulting mij van dienst zijn?

Wanneer u dit bedrijf inschakelt om de exploitatiekosten van uw vastgoed te managen, houdt dit in dat ze beginnen met het opstellen van een onderhoudskostenplanning. Daarnaast zullen ze uw energiebeheer voeren, een onderhoudsstrategie opstellen en ondersteunen bij het opstellen van een SLA (Service Level Agreement) voor de gebruikers van het pand. Daarnaast kunnen ze echter nog assisteren met veel meer zaken rondom uw project. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een vluchtwegplattegrond of het maken van bouwkundige tekeningen.

Laat een kwalitatief goede vluchtwegplattegrond maken

Bij DDC Consulting kunnen ze een vluchtwegplattegrond in begrijpelijk taalgebruik voor u maken. Dit is onderdeel van hun brandveiligheidsdiensten, waaronder ook brandscans of ontruimingsplannen vallen. Een vluchtwegplattegrond is van belang om de gebruikers van uw pand van kennis te voorzien, waar ze heen kunnen in geval van nood. Ze kunnen met de jarenlange ervaring een duidelijke vluchtwegplattegrond voor uw bedrijf maken, zodat de gebruikers van het pand in één oogopslag kunnen zien waar ze zichzelf in veiligheid kunnen brengen. Ze kunnen deze plattegrond in elke vorm en maat laten maken, volledig naar uw wensen en binnen de normen die hiervoor gesteld zijn. Neem snel contact op met DDC Consulting om een aanvraag te doen of een offerte op te laten maken. Want met hen weet u dat het goed zit.

3eGolf.nl