3EGolf
Image default
Mode en Kleding

Portmonene voor heren

Portemonnee voor heren 

In tegenstelling tot vrouwen dragen de meeste mannen overdag geen tassen bij zich. Om deze reden valt de portemonnee op als een zeer belangrijk accessoire voor mannen. Portemonnees voor heren, die voornamelijk worden gebruikt voor het vervoeren van dagelijkse benodigdheden zoals geld, creditcards, identiteitskaarten, kunnen worden gebruikt voor het vervoeren van verschillende items en voor deze behoeften. U kunt portemonnees van verschillende formaten in uw zak, handtas en hand dragen. Het zorgt ervoor dat je spullen die je de hele dag nodig hebt altijd bij je zijn. MAshop, bekend om zijn zeer professionele en meesterlijke productie in leer, brengt je stijlvolle en elegante ontwerpen in leren herenportemonnees. 

Maak het verschil met de elegantie van hoogwaardige lederen portemonnee 

Naast de draagvoordelen die ze bieden, zijn herenportemonnees ook erg belangrijke accessoires om je aan te passen aan je kledingstijl en om je kleding compleet te maken. Portemonnees die u zittend op tafel legt, tijdens het lopen in uw hand draagt ​​of in uw zak draagt, zijn een goede weerspiegeling van uw stijl. MAshop stijlvolle ontwerpen en kwaliteitsstoffen komen samen en leren portemonnees in opvallende kleuren en texturen ontstaan. Portemonnees, die een zeer belangrijke plaats innemen in de kledingstijl en het leven van mannen, verschillen qua structuur en inhoud. Kleine en dunne portemonnees worden vaak gebruikt door degenen die de portemonnee liever in de zij- en achterzakken dragen. Voor wie het liever als accessoire of tas gebruikt, zijn er ook grote herenportemonnees met ritssluiting. U kunt er al uw persoonlijke wensen in kwijt, van uw sleutels tot uw mobiele telefoon. 

In deze periode dat er veel productkeuze is, zijn leerachtige imitatieproducten overal verkrijgbaar. Portemonnee-modellen van MAshop, die volledig van echt leer zijn gemaakt, zijn natuurlijk en zorgen voor langdurig gebruik. Dus, hoe begrijp je een portemonnee van echt leer? Om deze vraag te beantwoorden, is het nodig om een ​​paar trucs te kennen. Ten eerste, wanneer u met uw vingernagel of met behulp van een ander voorwerp over het oppervlak van echt leer schraapt, verandert het van kleur en keert het na een bepaalde tijd terug naar zijn oorspronkelijke staat, een dergelijke verandering is er niet bij kunstleer. Echt leer brandt niet, maar kunstleer kan direct vlam vatten. De geur van echt leer is een beetje zwaar en je kunt het leer gemakkelijk ruiken. Bovendien heeft echt leer een meer volumineuze structuur qua textuur. Alle MAshop portemonneemodellen zijn gemaakt van echt leer en hebben al deze eigenschappen.

 

http://www.mashop.nl
3eGolf.nl