3EGolf
Image default
Mode en Kleding

Een tas dragen op verschillende manieren

Een tas dragen op verschillende manieren

Het dragen van een tas is iets wat we allemaal vanaf jongs af aan al hebben gedaan. Waar de meesten gewend zijn een tas op de rug te dragen, zien we dat veel vrouwen een handtas bij zich dragen. Overigens is het ook heel goed mogelijk je tas over je schouder te dragen. Zoals je ziet zijn er dus verschillende manieren waarop jij je tas met je mee kunt dragen. Wel is het belangrijk dat je goed oplet, dat je wanneer je ervoor kiest je tas over je schouder te dragen deze je schouder niet teveel belast. Een zware schooltas kun je namelijk beter op je rug dragen. Niet alleen een stuk handiger, maar ook beter voor je fysieke gesteldheid. 

Luiertas

De meesten van ons zullen er vast wel eens van hebben gehoord en het overgrote deel zal hem hebben gedragen. We hebben het dan natuurlijk over een luier tas. Het grote voordeel aan een luier tas, is dat je deze doorgaans bijna tot niet hoeft te dragen. Je vervoert je kind namelijk vaak per kinderwagen of met de auto, waardoor je de luiertas eenvoudig in de kinderwagen kunt neerleggen. Niet voor niets zijn daarom allerlei verschillende soorten ontzettend populair. Wat dacht je van een stoere cowboysbag luiertas? Deze tas kun je op verschillende manieren dragen en is een absolute aanrader voor wanneer je er chique en stijlvol bij wilt lopen.

Schooltas

Waar het bij een luiertas minder relevant is hoe deze wordt gedragen, is dit bij een schooltas wel anders. Vooral voor kinderen in de groei, die een zwarte tas met boeken moet meeslepen, is het dragen van een tas in de juiste houding essentieel om de groei van het kind niet te belemmeren. Wat we vaak zien, is dat er wordt gekozen voor een schoudertas, terwijl dit ervoor zorgt dat het gewicht evenredig over het lichaam wordt verdeeld. Wanneer je een rugzak niet stoer vindt, dan wordt het tijd eens een kijkje te nemen bij de verschillende soorten heren rugzak. Je zult zien dat er tal van prachtige rugzakken zijn die helemaal aansluiten bij wat jij zoekt.

Handtas

Waar een rugtas aan allerlei praktische eisen moet voldoen, geldt voor een handtas doorgaans enkel het uiterlijk wat telt. Wanneer deze tas matcht bij de outfit, dan is het vaak voldoende. Uiteraard is het ook handig dat je er nog wat spulletjes in kunt meenemen, maar dit is niet het belangrijkste. Ben jij op zoek naar een te gekke handtas, schoudertas of schooltas? Dan ben je bij thebagstore aan het juist adres. Hier vind je het grootste aanbod tassen voor zowel mannen als vrouwen!

 

3eGolf.nl