3EGolf
Image default
Energie

Verlengsnoer 25 meter

De wereld automatiseert steeds meer, wat natuurlijk superfijn en makkelijk is. Echter lopen deze apparaten vaak wel op stroom. Nou kan dat wel eens voor een probleem zorgen, vooral wanneer je buiten bent. Niet overal heb je namelijk een stopcontact om even je apparaat aan op te laden. Gelukkig zijn er vandaag de dag verlangsnoeren met een flinke lengte. Zo zijn er al verlengsnoeren van 25 meter of zelfs nog langer. Zo’n lang verlengsnoer zorgt ervoor dat jij overal in huis kan beschikken over stroom!

 

Voordelen van een verlengsnoer van 25 meter

In huis heb je vaak al genoeg aan een aantal meter om zo voor een handig stroompunt te zorgen. Buiten heb je al vaak grotere oppervlaktes, waarbij een lang verlengsnoer een stuk handiger is. Denk maar eens aan een camping, daar heb je vaak maar een laadpunt staan elke zoveel meter. Voor de tuin is een handmaaier vaak prima, echter heeft deze vaak wel stroom nodig. Met een beetje oppervlakte aan tuin heb je al gouw een aantal meter aan verlengsnoer nodig. Een verlengsnoer van 25 meter kan hiervoor de oplossing bieden. Hetzelfde geld voor het gebruik van machines in de bouw. Een buurperceel heeft al gouw een grote oppervlakte, daarnaast is het ook best mogelijk dat je flink wat meters in de lucht een apparaat met stroom nodig hebt.

 

Haspel

Nog een voorbeeld van een lang verlengsnoer zijn kabelhaspels. Kabelhaspels zijn verlengsnoeren die je gemakkelijk kunt oprollen. Naast dat ze gemakkelijk op te rollen zijn, zijn ze tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende lengtes. Zo zijn ze er vanaf 25 meter tot wel 50 meter. Waarbij er bij een verlengsnoer maar één extra stopcontact verlengd wordt, kan je bij haspels vaak wel vier apparaten aansluiten. Ideaal voor wanneer je verschillende apparaten tegelijkertijd nodig hebt. Daarnaast zijn ze vaak uitgerust met technologie waarbij je niet bang hoeft te zijn voor brandgevaar.

https://elektrotec.nl/870-verlengkabel
3eGolf.nl